walk you happen to notice a bit of a shop window 'anonymous in a small street of Milan, near Porta Romana. On the sign read " Pastry O'Sullivan's," and you ask what source could ever have. Probably American, ultimately in the U.S. with the sweets did not fare Malacca, and would not be the first around here. From the name though ... Maybe Irish? Unusual, but possible. Well, quick consultation with my wife, and you decide groped. The guy behind the counter is a free and easy Irish thirties from good Italian clocked by a nice accent of the channel. The bar is populated by colorful cakes, largely based pastry, but also a lot of mousse, chocolates, cookies and crafts of various types. We leave groped by two small cakes, one filled with apples with a layer of cream, pine nuts, and berries and a strawberry tart and chocolate. At the moment it is any hesitation on the art of confectionery young man goes out in moans of pleasure unstoppable. Delicious. Eccellente il mix di ingredienti nella torta di mele, e a mio gusto inarrivabile il sapore del cioccolato della crostata, dalla perfetta fusione nel palato, con un tocco delicato e non invadente, dolce ma non stucchevole come il banale cioccolato al latte, amaro ma privo di quel retrogusto davvero troppo amaro tipico del cioccolato fondente di non elevata qualità.
Eccellenti i biscotti di pastafrolla con marmellata, impastati con farina di nocciole o mandorle, notevoli le scorzette di arancia ricoperte di cioccolato, sublimi i mignon, ancora al cioccolato, ripieni di crema al pistacchio, ottima la crostata di crema e frutti di bosco. La pastafrolla delle crostate è perfetta, corposa al morso, ma mai troppo dura. Il bravo Stephen Cristopher O'Sullivan will give me cause for greater commitment in the gym, but it is a pleasure to make a minimum of publicity, if it deserves in full.
Pastry O'Sullivan's, Milan, 8 Via Corio, 02 54123982
Eccellenti i biscotti di pastafrolla con marmellata, impastati con farina di nocciole o mandorle, notevoli le scorzette di arancia ricoperte di cioccolato, sublimi i mignon, ancora al cioccolato, ripieni di crema al pistacchio, ottima la crostata di crema e frutti di bosco. La pastafrolla delle crostate è perfetta, corposa al morso, ma mai troppo dura. Il bravo Stephen Cristopher O'Sullivan will give me cause for greater commitment in the gym, but it is a pleasure to make a minimum of publicity, if it deserves in full.
Pastry O'Sullivan's, Milan, 8 Via Corio, 02 54123982
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